Diskusní fóra
Diskuse
Zpět na seznam témat tohoto diskusního fóra
Carvi 16.01.2010 13:45
Okruhová sezóna 2010
Plánujete letos vyrazit na okruh a protáhnout trochu svojí kočičku?
Jiřik 83 17.01.2010 23:20
jo doufám že se tam dostanu :) na endurenc to letos nebude asi(řeším bydlení-finance v háji..) ale snad se dostanu do Misana,Brno a Most je jasný,těším se na Slovensko a Hungaroring,snad ho letos pokořím a ne jako loni co jsem si tam udělal leteckej den :)) :/
Lausitz asi vynechám,nijak mě neoslovil..
celkem by se mi líbilo jet do Magny-Coure a Portiomaa(což je muj malej sen :) ) ale to už asi nezvládnu..
jezdím s Ationbike.de,super agentura,super lidi co to pořádaj !
Carvi 17.01.2010 23:28
Tak já doufám, že si letos taky zajezdim. Letos mě hodně zklamala organizace CEC2, protože to bylo dost chaotický a cejtil jsem, že na nás maximálně dlabou. Na Slovači jsem byl druhej den po otevření a je to pěknej polet. Fakt rychlej okruh! V září jsem byl premiérově na Lausitzu. Sice jenom dva dny, ale mně se to tam začlo líbit až ten druhej den. Chce to mít dobře naladěnou motku a hodně odvahy to tam posílat po cílovce do vnitřního okruhu v plný rychlosti. No a sen je Assen, Mugelo a Portimao. Ale letos dám snad i Pannonii a Hungáč. Budeme mít dost práce s organizováním našich podniků, tak doufám, že se svezu...
Jiřik 83 18.01.2010 17:20
mugelo byl kamarád a prý super ! :)
co se týká cec2,jeli jsme jen 1.závod,byt jsme měli zaplaceny všechny,puvodně snad 4 podniky..pak do toho vložili most,ale to my jsme měli zaplacené právě ty 4 dny na lausitzu..kže zrada a zklamání,páč jsme chtěli jet vše..pak posunuli to brno,na víkend..což jsem taky nemohl páč táta měl v sobotu svadbu..(ještě jsm mu říkal že v pátek se jedou závody,at to udělá v sobotu.. :/ ) jako celkem mě naštvali,taky jsem to ondrovi psal..dostali jsme peníze zpátky,resp jsme tý závody prodali..ale bylo to celkem zklamání jinak super závodu..
Carvi 20.01.2010 14:46
Je fakt, že první závod byla tková oťukávačka, ale všechny ostatní závody byly vejš a vejš. Myslim teda co se ostatních jezdců. Naopak níž a níž šla kvalita organizace(z čehož jsem byl zas zklamanej já). My skončili celkově 4., takže jsme byli relativně spokojený, ale naštvanej jsem byl, protože se ledabyle dodržovalo pravidlo ohledně startování lidí z velkejch CECů... Viz. 1. a 2. místo celkově...
novas 16.03.2010 19:38
Jimbo napsal:
Most na 7.6. už je cálnutej, tak už se nemůžu dočkat :-)))
Ten mám v plánu taky, zatím mám cvaknutý Brno 7. 5.. Tak jsem nervózní už teď.
Carvi 07.04.2010 18:36
Tak kdo se v sobotu 1.5. zvedne a pojede do Sosnový? Když už nebudete chtít tahat motorku, tak přijeďte aspoň na pitbiky nebo motokáry. Točenej Birell nebo klobáska grátis... To de, ne?
Koukněte sem:http://www.suzukigsxr.cz/racing/i11-sosnova-2010-motokary-pitbiky-a-supermoto
Carvi 03.06.2010 18:47
Par fotek z Bikers Cupu v Brně... http://www.suzukigsxr.cz/galerie/i39-bikers-cup-2010-v-brne
Vložit nový příspěvek nebo reakci
Pro vkládání příspěvků nebo reakcí musíte být přihlášen.
)