Diskusní fóra
Diskuse
Zpět na seznam témat tohoto diskusního fóra
Mirek 28.07.2010 10:53
Zahřívání GSXR 600 K9
Před týdnem jsem koupil novou GSXR 600 K9 a už cestou z obchodu se mi přehřál motor a musel jsem čekat než vychladne asi hodinu a ůl u silnice
. I teď když jezdím, tak se mi zdá, že motorka se strašně rychle ohřívá. Teplota je při jízdě tak mezi 85-95 °C a když zpomalím ve vesnici, nebo stojím chvilku na semaforu (žádné dlouhé popojíždění v koloně), tak jde okamžitě teplota přes 100°C. Je to normální u šestistovky (má najeto zatím tak 300 km)? Je to u šestistovky normální, nebo je to příliš vysoká teplota? V servisu samozřejmě na nic nepřišli
. Díky za vaše zkušenosti. Mirek
Carvi 29.07.2010 13:42
Ty jo, moje gixxero taky vaří, ale myslim, že dokud se ti nerozsvítí ňáká kontrolka, tak je to v pohodě. Mně to vaří stabilně přes 95°C. Co si pamatuju, tak ve městě to bylo ještě horší. Popojíždění Prahou bylo za trest. A nedej bože, když bylo ještě pěkně a svítilo sluníčko. To sem dycky myslel, že se na nejbližší křižovatce roztaví
Bliká ti ňáká kontrolka?
Kocmiš 23.08.2010 22:35
Někde jsem četl že ventilátor by měl spínat cca při 108 stupních bohužel mě nespíná a když je teplota vyšší rozsvítí se červená kontrolka a teplota začne blikat
Skinner 25.01.2012 13:36
Mám K9 750 taky to celkem rycle vyletí a pak se drží kolem 95.Podle mě je to v cajku.Při popojíždění po Brně vyskočí a začne fučet.Mám pocit že je to kolem 105°C
Vložit nový příspěvek nebo reakci
Pro vkládání příspěvků nebo reakcí musíte být přihlášen.