Diskusní fóra
Diskuse
Zpět na seznam témat tohoto diskusního fóra
Marek_ov 19.07.2010 17:55
GSX-R 600 K6 - nádrž, spotřeba, rezerva
Zdravíčko vespolek. Měl bych pár dotazů. Kolik vám vleze paliva do nádrže?...měla by být na 17l, ale tolik se mi tam zatím nevlezlo...asi nemám tolik kuráže abych všchno úplně vyjel...ale žebravé oko už svítilo...nabral jsem asi 13. Další dotázek jekou máte cca spotřebu? A poslední....je nějaká rezerva v nádrži? Popř, kolik se dá ještě ujet po rozsvícení žebravého oka. Díky za rady.
Zdeny88 21.07.2010 19:46
Mám GSX-R 600 K7, takže to samý. Celých 17l jsem tam taky asi ni kdy nedostal. Pokaždý ještě něco najezdím na blikající rezervu a tankuju taky kolem těch 13l. Nejmenší spotřebu jsem měl 5,2l, ale to byl delší výlet v opravdu pomalém tempu. Největší co si pamatuji kolem 8l, jinak se držím stále okolo hodnoty 6,5l. Rezervu ber s rezervou, záleží jak pojedeš. Jednou jsem ji vyjel úplně do nuly (celkově 43,5km) a pak jsem volal, ať mi přivezou benzín (viz foto
)... Takže pokud bliká, je to ještě dobrý, ale jakmile se rozsvítí, musíš vyhledat nejbližší pumpu... 

Marek_ov 23.07.2010 06:52
Tak jsem to taky zkoušel...žebravé oko mi začlo blikat, tak jsem nabral...nějakých 13l.....takže ještě 4l rezerva....to se dá :) A najel jsem na to necelých 300km pohodové jízdy.
Vložit nový příspěvek nebo reakci
Pro vkládání příspěvků nebo reakcí musíte být přihlášen.